Over Angelique

Ik kon altijd heel goed leren. Maar ik vond dat gewoon minder leuk. Ik was veel liever bezig met mijn handen, met bloemen en met planten. De creativiteit spatte eruit. En vlak voor mijn eindexamen HAVO stapte ik over naar de opleiding voor bloemist in Vught. 

Eindelijk kon ik ruimte geven aan mijn passie ..

Inmiddels heb ik mijn eigen bedrijf en mag ik met gepaste trots zeggen dat ik prachtig werk mag maken voor verschillende opdrachtgevers en projecten door het hele land.

 

Anders dan anderen

Ik ben duidelijk anders dan andere bloemisten. Ik ben ook niet per se bloemist, maar meer een sfeermaker, een sfeerstylist. Ik werk onderscheidend en mijn bloemen en planten zijn altijd vers. Maar ik durf gerust te combineren met kunst. Ik kijk dan ook naar de ruimtes die ik in mag richten en kijk wat het beste past. Qua look and feel maar ook qua intern klimaat.

Ik ben gedurfd in mijn kleurkeuze, anders dan anders, en dat komt op een hele bijzondere wijze tot uiting. Uiteindelijk is mijn stijl  te herkennen uit duizenden. Ik werk flexibel en kan ter plekke improviseren, ook dat is een unieke kracht. 

Al op jongere leeftijd was ik anders dan anderen. Het meest gelukkig was ik als ik ons huis, toen ik nog gewoon thuis woonden, mocht aankleden en inrichten in een bepaalde stijl. Gelukkig liet mijn moeder dit ook toe. Zo hadden we ooit een typisch Amerikaans kersthuis met alle accenten die je misschien alleen van televisie kent. In die tijd maakte ik zelf mijn kleding (ik heb nog even gedacht toch maar mode te ontwerpen) en ik zag er ook altijd anders uit dan anderen. Nog steeds heb ik een uitgesproken stijl, die helemaal past bij wat ik doe. Angelique Zweegers Sfeerstylist is niet alleen wat ik doe, het is ook wie ik ben. 

Benieuwd naar wat ik kan betekenen?
Bel me meteen of vul het contactformulier in

Als het maar goed voelt voor jou

Inspiratie doe ik overal op, maar ook door bijvoorbeeld te kijken hoe ik iets niet zou doen – dat gebeurt vaak als ik films kijk. Ik kijk meer naar de inrichting en aankleding dan dat ik volg waar het verhaal over gaat.
Ik hou persoonlijk erg van een sprekende sfeer; het mag groots, het mag veel: een reproductie van de Nachtwacht kan gewoon in je huis, boven de bank of boven je bed. Ook als je in een rijtjeshuis woont. 

Het hoeft allemaal niet standaard. Het mag soms best een beetje anders, best een beetje gek. Als jij je er maar goed bij voelt. Als jij er maar blij mee bent. Als het maar bij je past.

Ik denk graag met je mee …

Angelique zweegers bloemdecoratiesBloemen en planten hebben een plek in mijn hart, omdat ze leven. Omdat ze mooi zijn. Omdat ze ademen en daarmee sfeer bepalen in je interieur of op een bepaald moment in je leven. Je kunt gewoon niet zonder. Ontdek zelf wat ze kunnen doen: 
Surf over mijn website, bekijk mijn projecten, doe mee met een workshop of maak gewoon een afspraak met mij om samen naar je kantoor, je huis of evenement te kijken. 


Ik denk graag met je mee. 

Liefs en tot snel, Angelique

Benieuwd naar wat ik kan betekenen?
Bel me meteen of vul het contactformulier in

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details