Aankleding bruiloften

Bruiloften

Bij een bruiloft ga ik uit van de wensen van de bruid en bruidegom. Mijn werk draagt bij aan de mooiste dag van het leven van het bruidspaar.  Daar ben ik me volledig van bewust. Ik ga dan ook hier uiterst zorgvuldig en met oog voor alle details aan de slag. Van bruidsboeket tot taartdecoratie, haarstukjes, corsages en de aankleding van de locatie: alles krijgt mijn maximale focus.
Minimaal 1 maand voorafgaand aan de bruiloft bespreken we uitgebreid de wensen: de keuze van de kleur, misschien een specifieke soort bloem , het thema van de bruiloft en de locatie.

Bruiloft Amsterdam – thema: Zwart-goud-wit

Bij deze bruiloft werd aangegeven dat ik mijn creativiteit naar eigen voorkeur tot uiting mocht laten komen (natuurlijk doe ik dat ook heel graag).

Het geluk in de ogen van het bruidspaar sprak boekdelen. Het enige dat ze me meegaven was ‘zwart-goud-wit’ en aan die blik in de ogen te zien wist ik dat het helemaal goed was.

Bruiloft Geldrop – thema: Romantiek

De bruid wilde heel graag een hele romantische bruiloft met veel wit en roze. Ze vond het leuk om zelf de vaasjes voor de tafels te maken, met kant en lint, om betrokken te zijn. En ook dat kan natuurlijk.  De ballonnen en honeycombs leverde ze zelf, die ik in de aankleding heb verwerkt.

Bruiloft Best – thema: Ibiza Extravagant

De kleuren die ik mocht gebruiken waren lila, paars, fuchsia en wit. Alle gasten werden gevraagd om ook in die kleuren te komen; een mooie uitdaging voor mij. De bruid had zelf hele duidelijke ideeën en werkte met veel plezier ook mee aan de decoraties. Het werd een bruiloft alsof ze op Ibiza waren.

Bruiloft Geldrop & Antwerpen – thema: Romantiek in het wit-groen

De ceremonie was in Geldrop, het diner en het feest in Antwerpen, nog dezelfde dag. Twee verschillende locaties op eenzelfde manier aankleden. Hoe doe je dat?
De catering speelde hierin een belangrijke rol, die de bloemstukken bij de ceremonie meenamen naar Antwerpen, waar ik ze weer mooi op hun plaats kon zetten. Aangezien ik ook een daggast was, moest ik inventief zijn. En ook daar draai ik mijn hand niet voor om.

Ze wilden veel kaarsen, dus met zo’n 200 kaarsen op 10 schalen is het hele diner extra romantisch aangekleed.

Wil je ook je bruiloft zo mooi aan laten kleden?
Belt mij dan gerust voor een kennismakingsgesprek, of vul het contactformulier in.

 

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details