Bloemstukken

Een bloemstuk is meer dan zomaar een bos bloemen. Een bloemstuk is nog veel meer dan een boeket. Een bloemstuk is bedoeld om iemand echt iets te zeggen. Om iemand oprecht te bedanken omdat die persoon voor jou van waarde is geweest. Om iemand te zeggen dat je hem of haar geweldig vindt. Om te vertellen dat je echt heel erg trots op hem of haar bent. Een bloemstuk is daarom als het ware een verhaal.

Wanneer ik een bloemstuk maak, dan doe ik dat niet zomaar aan de hand van de bloemen die voorhanden zijn. Ik wil weten wat de gelegenheid is, hoe de persoon is die het bloemstuk krijgt: bloemen moeten passen bij wie ze ontvangt. Een bloemstuk staat langere tijd in huis – als mijn bloemen zijn dan ook altijd vers – en iedere dag als naar het bloemstuk wordt gekeken, wordt die persoon herinnerd aan waarom het stuk daar staat. Een bloemstuk is dus nooit zomaar iets, het heeft een eigen betekenis.

Alle bloemstukken die ik maak krijgen mijn onverdeelde aandacht. Ik probeer in het stuk het verhaal te vertellen dat bij de persoon en bij de situatie past. Ieder bloemstuk is dus helemaal origineel: er is er geen een hetzelfde.

Bloemstukken maak ik in diverse prijsklassen. Een indruk van de mogelijkheden zie je hier in de fotogalerij.

Bloemstuk laten samenstellen?

Ik spreek graag uiterlijk 2 dagen voordat het bloemstuk geleverd moet worden alles met je door. Ik bezorg het bloemstuk zelf of laat het bezorgen bij jou of op het adres van de gelukkige ontvanger. E.e.a. is afhankelijk van het aantal kilometers. De kosten zijn afhankelijk van de wensen. Wanneer we je wensen bespreken, kan ik een prijsindicatie afgeven.

Heb je vragen of wil je een bloemstuk bestellen?
Neem gerust contact met mij op.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details