Grafwerk en bloemstukken afscheidsdienst

Afscheidsdiensten

Afscheid nemen van iemand van wie je houdt: helaas hoort het bij ons leven. Het is belangrijk dat in die laatste dienst deze persoon geëerd wordt, zoals die was. Dat deze dienst een moment in onze herinnering wordt, dat voor zover dat kan, toch een mooi en fijn gevoel geeft. Telkens als je eraan terugdenkt.
In de bloemstukken die deze persoon en de herinnering omringen, geef ik zoveel mogelijk weer wie de persoon werkelijk was, door specifieke kenmerken terug te laten komen.

Afscheidsdienst

Een grote familie moest afscheid nemen van vader, broer, opa, vriend en echtgenoot. Een afscheid dat zwaar viel. De heer waar het om ging droeg altijd een wit hoedje, dat in het grafstuk is verwerkt. Verschillende bloemstukken van familie en vrienden sloten in deze stijl aan. De afscheidsdienst in de kerk werd aangekleed met zijn lievelingsbloem: honderden rode rozen.

 

Afscheid nemen van een man die middenin het leven staat, die het leven zag als een feest: een bourgondiër met een liefde voor lekker eten.
De verschillende bloemstukken, aangekleed met potjes en pannetjes, waren als een bont, kleurrijk en feestelijk gezelschap van allemaal verschillende bloemen een prachtig accent tijdens de laatste ceremonie om deze man te eren. Een prachtig passende herinnering, tot grote tevredenheid van de familie.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details