Werkwijze

Samenwerken 

angelique zweegers sfeerstyliste bruiloft aankledingOf het nu om een grote ruimte gaat, een kleine ruimte, een grootschalig evenement of kleiner, dat maakt voor de werkwijze niet uit. De werkwijze is in het begin altijd hetzelfde:

  1. We gaan eerst in gesprek over je wensen.
  2. Op basis daarvan ga ik op voorhand op zoek naar wat eventuele passende bloemen, planten en decoraties zouden kunnen zijn, zodat ik een aantrekkelijk en transparant aanbod kan doen.
  3. Ik schets in een overzichtelijk plan mijn inbreng en presenteer dat aan jou als opdrachtgever, inclusief het aanbod (bij evenementen groter dan X personen). 
  4. Ga je akkoord met het aanbod, dan maken we een planning zodat we allebei weten wat, wanneer en hoe.  

Andere mogelijkheden

  • Je geeft aan welk budget ik heb, in plaats van dat ik een aanbod doe;Angelique Zweegers sfeerstylist aankleding kerkdienst begrafenis
  • Ik neem je mee ‘shoppen’ en leer je meteen de ins en outs over sfeer creëren, zodat je het eventueel ook zelf kunt doen;
  • Voor bedrijven heb ik een speciaal sfeer-abonnement. Ik kom dan x keer per maand de bloemen en planten verzorgen en de sfeer aanpassen aan nieuwe wensen (of bijvoorbeeld de seizoenen); 
  • Indien gewenst bouw ik niet alleen op, maar breek ik ook af na afloop van een evenement;
  • De accessoires/decoraties die ik gebruik hoeven niet per se worden gekocht, maar kunnen ook worden gehuurd.

Goed om te weten:

Mijn streven is dat het eindresultaat volledig in harmonie is met de intentie van het project. Tot in detail. Dus ook al zijn de producten van andere leveranciers van een andere aard: ook deze dragen bij aan het opbouwen van de gewenste sfeer. Wanneer het grotere projecten betreft, ga ik dan ook in overleg met andere toeleveranciers.

Angelique Zweegers sfeerstyliste aankleding woonkamer interieurGaat het bijvoorbeeld om een bruiloft, dan is het nodig dat ik weet vanaf wanneer ik op de locatie terechtkan, dat de locatie helemaal op orde is (lees: schoon), en wie het aanspreekpunt is, voor ik kan opbouwen.
Zo geldt dat ook voor een begrafenis, een tentoonstelling, een concours: elke opdracht wordt tot in detail besproken, zodra je akkoord bent met het aanbod dat ik heb gedaan.

Bij alles wat ik doe stem ik me zoveel mogelijk af op de locatie en identificeer ik me zo optimaal mogelijk met de opdrachtgever. Dat is wat mij duidelijk onderscheid van alle reguliere bloem- en decoratiebedrijven.

Afspraak maken of heb je vragen?
Neem meteen contact met mij op.

Edgar Plasa – PayPlaza Amsterdam

Angelique denkt creatief mee als het gaat om de inrichting van onze panden. Ze levert hele mooie producten, die perfect passen in de omgeving zoals die is  en de stijl die we uit willen stralen. We hoeven niet veel tegen haar te zeggen, ze begrijpt en ziet snel wat er bedoeld wordt.
bruidsboeket

Esther Groenen – Groenengroep

Angelique heeft voor ons in de afgelopen jaren al meerdere (bedrijfs)feesten, recepties en speciale gelegenheden aangekleed. We zijn telkens weer verrast door de creatieve invulling die Angelique geeft aan onze wensen. Van ingetogen tot een aankleding met alle ‘toeters & bellen’; Angelique draait er haar hand niet voor om! Wat zij maakt is creatief, professioneel, origineel, verrassend en altijd met een dosis fun!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details