Aankleding paardenevenementen

Al verschillende jaren ben ik actief in de paardensport. Vandaar dat ik ook regelmatig deze evenementen aankleed met bloemen en planten (samen met veel vrijwilligers). Voor grotere evenementen als deze is het slim om plm. 6 maanden voorafgaand aan het evenement contact op te nemen.

DVI  (Driving Valkenswaard International)

Internationaal evenement waar 10 tot 20.000 bezoekers op afkomen. Op het hele terrein van vierspanrijder Boyd Exell vul ik bloemen- en plantenbakken met de gewenste kleuren. De VIP-ruimte wordt ook helemaal aangekleed met bloemen, net als het ClubHouse voor de deelnemers en de bezoekers.

Geldrop Concours Hippique

Een evenement dat drie weekenden duurt (waar alle takken van paardensport in voorkomen). Naar aanleiding van het gegeven budget vulde ik de binnenbak, de VIP-ruimte en de foyer waarbij de bakken zo gevuld werden dat ze bij elk aparte wedstrijd opnieuw gebruikt konden worden. Vanuit een hoogwerker kleedde ik ook de nok van het dak aan. Ieder jaar in een ander thema.
De hindernissen werden aangekleed met natuurlijke materialen, wat nog niet eerder in de paardensport vertoond was. Dit was speciaal voor het laatste weekend, de pony derby: zeer spectaculair en alsof ze een eventing-wedstrijd reden. Een groot feest voor de kinderen (en de ouders).

Buitenland

Berlijn – GPA

Frankfurt-GPA

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details