Inrichting bedrijven en kantoorpanden

Bedrijven: inrichten kantoorpanden

In kantoren werken mensen. Soms hele lange dagen. Veel dagen achter elkaar. Daarom is het goed om ervoor te zorgen dat de werksfeer goed is. Veel groen en bloemen brengen leven en sfeer. Behalve dat zetten bloemen, planten en decoraties ook een bepaalde uitstraling neer, die ook op bezoekers en klanten  een positieve indruk maakt. En die misschien net het puntje op de i zijn, waardoor een klant graag met u in zee gaat.

Payplaza Amsterdam

Payplaza Amsterdam gaf mij de opdracht na te denken over ideeën om het kantoorpand groener te krijgen. De strakke en efficiënte uitstraling van de inrichting moest wil bewaard blijven.

Ik koos ervoor om moswanden aan te brengen, die tevens de akoestiek in het kantoor prettiger maakten. Mos geeft een warme sfeer en heeft bovendien weinig onderhoud nodig.

In de originele vraag gaf men aan graag echte groene, groot bladerige planten te plaatsen. Dat heb ik afgeraden in verband met de luchtcirculatie en de zwarte zonneschermen die naar beneden komen. De planten krijgen daardoor geen daglicht, wat de groei van de planten niet ten goede komt.

Alle planten in dit project zijn daarom kunstplanten, gezet in mooie, witte, levendige potten. Daar heb ik het mos en hout van de moswanden in terug laten komen. Met de witte orchideeën, een specifieke bloemenwens van de directie, maken de inrichting tot een mooi geheel.

Q-House Business Lounge Eindhoven

Q-House Business Lounge is een uniek kantoorconcept. In dit prachtige en luxueuze pand zijn meerdere bedrijven gehuisvest. Alle kantoren en de entree worden maandelijks verzorgd met prachtige nieuwe bloemen, waarbij ook de planten weer een goede oppepper krijgen. Het groen is volledig aangepast aan het interieur met af en toe een brutaal tintje, om het wat spannend te houden.

Wilt u ook een groener kantoor?
Belt u mij dan gerust voor een kennismakingsgesprek, of vul het contactformulier in. Enthousiast zet ik mijn werkwijze aan u uiteen en voorzie u desgewenst van een aantrekkelijke offerte

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details